ajax loader

De Lotus

Van 1 mei tot 1 oktober ligt de Lotus in Harlingen en is zij te boeken voor dagtochten, weekenden, midweken of langere tochten.
Deze tochten afhankelijk van de duur gaan het hele wad over, de eilanden kunnen worden bezocht en als het tij het toestaat kan er worden drooggevallen op de zandbanken.

De Waterwolf

In deze zelfde periode ligt de Waterwolf in Enkhuizen, aan het IJsselmeer.
Voor kortere tochten zoals dag en weekend tochten, geldt dat er plaatsen om het IJssel en markermeer bezocht kunnen worden, denk hierbij aan pittoreske plaatsen als Lemmer, Medemblik en Makkum.
Graag maken we een tussenstop tijdens onze zeildagen, soms voor een vers visje in Stavoren, of om de replica van de Batavia in Lelystad eens van dichtbij te bekijken.
Voor de 4 daagse of langere tochten geldt dat in overleg met de schipper ook de wadden eilanden bereikbaar zijn aan boord van de Waterwolf.

Catering

Of u nu zelf wil koken en uw boodschappen het liefst aan boord laat afleveren, graag wil barbequen aan dek, met uw gezelschap (of een deel ervan) onder begeleiding wil koken, of het geheel uit handen wil geven en uw laten verzorgen, vol of half pension, voor elk budget hebben wij catering opties op maat!

Ook voor advies over culinaire plekken en leuke restaurants op diverse plekken en reserveringen aldaar, kunt u bij ons terecht.

Heeft U iets te vieren? Laat het ons weten, graag denken we met u mee hoe we dit zo feestelijk mogelijk voor u kunnen aankleden, zo kunt u denken in termen van catering, drank arrangement, speciale uitjes of entertainment aan boord.