ajax loader

De Waterwolf & Lotus als hotellocatie in de winter

Vanaf eind november tot 1 mei liggen beiden schepen in Amsterdam, nabij het centrum, beiden zijn dan te huur als groepsaccommodatie. Er wordt niet gevaren maar je kunt de schepen zien als een unieke locatie om te verblijven met een groep vrienden, familie, collega’s, of voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld of om de stad Amsterdam te verkennen.

Naast dat de prijs per persoon vele malen voordeliger is dan in een gemiddeld hotel in hartje Amsterdam, kun je hier in tegenstelling tot vele andere overnachtingsplekken in Amsterdam met 18 op de lotus of zelfs 26 personen op de Waterwolf verblijven.

Het dagverblijf, voorzien van een uitgebreide keuken, biertap en gezellige zithoek biedt een unieke optie om met een grote groep, voordelig nabij het centrum van Amsterdam te verblijven. Tijdens een verblijf aan boord, zal er ook altijd een crew member aan boord zijn, deze zal in een apart stuk van het schip verblijven maar zal jullie als gast welkom heten en is beschikbaar voor vragen en hulp tijdens een verblijf. Voor meer informatie of het boeken van een van de schepen in de winter, neem contact met ons op.