ajax loader

Altijd al eens een feestje willen geven op een unieke locatie?
Iets te vieren met de hele familie, op zoek naar een unieke invulling van een bijzondere dag, weekend of langere tocht?

Met Uw kinderen en kleinkinderen erop uit? Met vrienden, studiegenoten lekker uitwaaien of  met collega’s, de afdeling, of het bedrijf brainstormen en dan zonder afgeleid te worden, geïnspireerd raken door de prachtige uitzichten en de elementen, dat kan!

Samen zeilen is bij uitstek een mooie manier om nader tot elkaar te komen, dan wel een saamhorigheidsgevoel te kweken, iedereen is nodig om met vereende kracht de zeilen hoog te krijgen en bij het overstag gaan heeft een ieder een taak die op elkaar afgestemd is om het schip zo goed en snel mogelijk door het water te sturen.

 

Events & Teambuilding op onze schepen

Voor de Waterwolf geldt dat deze in Enkhuizen ligt in het hoogseizoen.

Een makkelijk bereikbare haven vanuit de randstad of andere delen van het land.

In overleg kan er ook een andere afvaart haven besproken worden.

We denken graag mee om een event aan boord passend te maken naar Uw specifieke wens!

Ook de Lotus ligt goed bereikbaar in de haven van Harlingen, nabij de wadden eilanden, een mooie uitvalsbasis om te beginnen, al op het wad maar nabij het IJsselmeer, Uw tocht kan letterlijk alle kanten op!

Wat is er allemaal mogelijk?

Buiten de activiteiten aan boord, kunnen wensen over bestemmingen uitgesproken worden en andere activiteiten ook door ons verzorgd worden.

Denk hierbij  aan een heerlijke catering aan boord, laat ons weten hoe de ideale lunch eruit ziet, met welke wensen wij rekening dienen te houden? of misschien ziet U een geheel verzorgde barbecue aan boord wel zitten?

Kortom half of -volpension, wij regelen het allemaal voor U!

Heeft U nog andere plannen aan de wal en eet U liever in een gezellig restaurant aldaar?

Ook bij het reserveren van de beste plekken, helpen wij u graag!

Na een ochtend aan boord, lekker fietsen over een van de waddeneilanden, of misschien wel strandkarten, kitesurfen of een bezoek aan museum of andere leuke plek?

Samen met U stellen we ‘desgewenst een ‘custom made’ programma op, zodat U alles uit u dagtocht, weekend of meerdaagse tocht haalt!